Biff på grønnsakseng

Håper dere har en fin fredag så langt! Forrige helg lagde jeg biff med deilig tilbehør til middag. Det er lite som slår en mør og god biff med deilig tilbehør ved siden av. Perfekt i helgen! Tilbehøret vi hadde ved siden av var stekte potetbåter og en deilig brokkoliblanding. 

DETTE TRENGER DU TIL TO PERSONER:


1/2 brokkoli 1 løk Ca. 10 små sjampinjong To biffstykker Ca. 5-6 poteter 1 ss olje



1.
Begynn med å kutte opp potetene i båter. Bland sammen med krydder og 1 ss olje. Her brukte jeg bare grillkrydder, men blant gjerne sammen andre krydder. Stek i ovnen på 225 grader i ca. 30 minutter. 

2. Mens potetbåtene steker finkutter du løk, sopp og brokkoli. Stek dette sammen med litt smør eller olje når det er igjen ca. 15 minutters steketid på potetene. Krydre godt med salt og pepper. Stek til det er gyllent. 

3. Krydre så biffen med salt og pepper eller annet krydder og stek den på ønsket måte. 

Jeg serverte med litt sjysaus ved siden av, og det smakte himmelsk! 🙂 

Håper det smaker! 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg