MØBELINSPIRASJON

Håper dere har en fin torsdagskveld. Jeg har vært på kurs i dag i forbindelse med jobb, og er klar for kursdag nr. 2 i morgen. Jeg er SÅ trøtt om ettermiddagene for tiden. Jeg bare sovner rundt 18-tiden… Ser frem mot vår og mer energi! 🙂

Jeg er jo helt i inspirasjonsmodus om dagen til det nye huset. Jeg ser for meg hvordan alt kommer til å bli, og det er så gøy. Jeg har satt sammen litt ulike collager med møbler jeg ser for meg til spisestue, stue og soverommet vårt. Stilen jeg ønsker å gå for en litt mørkere og strammere sitt enn den vi har i dag. Jeg har blitt mer og mer glad i kontraster og mørke møbler. Dette tror jeg blir så fint! 🙂 

 

 

Hva synes dere om stilen? 

VI HAR KJØPT OSS HUS

Så hyggelig at dere titter innom for å se om det har kommet nye innlegg! 🙂 Jeg skal love dere at det blir masse blogging om oppussing, interiør, hus og hage fra og med juni måned, for vi har faktisk kjøpt oss HUS! Herlighet, det er nesten helt uvirkelig bare å skrive det. Vi flytter til Nesodden i midten av juni. Jeg klarer nesten ikke å vente med å begynne å innrede det fine huset vårt. Huset er fra 2016, så det er ikke mye vi skal gjøre der, men vi ønsker å sette inn nytt kjøkken i 1 etg., slå ned en lettvegg i 1 etg. for å få større stue og male alle vegger og tak (det er dårlig utført malejobb der). Det er faktisk et kjøkken i 2 etg. også fordi nåværende eier har leid ut halve huset. Dette kjøkkenet skal vekk, og jeg håper vi får satt opp noen vegger der og laget vaskerom. Det er det eneste jeg føler mangler i huset. Det hadde vært en stor drøm å ha et eget vaskerom. Men vi får se hvordan vi løser det! Huset er på 169 kvm, har 4 soverom (blir til 3 etter vi slår ned veggen mellom stue og et soverom) og 2 bad. Mer enn stort nok for oss! 🙂

Bildene er fra annonsen. 

Utvendig venter det en STOR jobb. Det er ikke opparbeidet noe hage rundt huset enda ettersom det er såpass nytt. Det følger også en garasje med huset, men den er i ganske dårlig stand, så den skal vi rive også setter vi heller opp en stor, ny dobbeltgarasje. Vi kommer til å ha fokus på uteområdet først, før vi begynner med noe særlig inne. Jeg tror det blir SÅ bra! Gleder meg til lange sommerkvelder med gode venner her! 🙂

Her skal vi sette inn et nytt kjøkken etterhvert. Ser for meg et stort mørkt kjøkken her, enten i sort eik eller sort laminat. Spisebord skal vi ikke ha på kjøkkenet. Jeg regner med vi bare skal ha spisestue i rommet på bildet under. Håper vi får plass til en kjøkkenøy på kjøkkenet her så vi kan ha noen stoler på kjøkkenet også da:-) 

Her kommer det en stor fin spisestue. 

Dette rommet blir gjesterom nr. 1. 

Loftstua med stor plass. Her ser dere såvidt kjøkkenet i 2 etg. som skal vekk. Der kommer det kanskje opp vegger og da blir det hjørnet til et vaskerom.

Dette blir gjesterom nr. 2. 

Også har vi det fine rommet her! Dette blir vårt soverom 🙂 Her ser jeg for meg teppe på gulvet, mørke vegger og lune møbler. 

Balkongen fra 2 etg. Vi har faktisk utsikt mot Holmenkollen, så det er jammen ikke verst 😉 Gleder meg til å nyte en kopp kaffe her på morgenen til sommeren. 

Hva synes dere om huset vårt? Jeg gleder meg til å ta dere med på prosessen 🙂

Fin kveld til dere alle!

Nytt bad med enkle grep

God ettermiddag dere! Vi har nettopp gjort en siste forandring på badet vårt, og det ble så fint! Badet er fra 2005 og kunne virkelig vært finere, men vi må gjøre det beste ut av det vi har. I dag fikk vi inn et nydelig lite servantskap, og det gjorde badet mye mer helhetlig. 

Oppbevaringsplass får man virkelig ikke nok av, så det var utrolig deilig å få mer oppbevaringsplass på badet. Vi vurderte å bytte ut speilskapet vi har med det tilhørende speilet som fulgte med servantskapet, men ettersom vi må ha oppbevaring så beholdt vi det gamle speilet vårt. Fint ble det uansett 🙂 Nå står laksen i ovnen her, og jeg skal strakt avgårde på jobb. Ha en fin dag videre! 

Hva synes dere om badet?  🙂