marenaab

Hverdagen, interiør, diy-tips og annet.

diy fjærpynt

 • 01.05.2017 - 09:36


 • Hvor søt er ikke denne "drømmefangeren"? Perfekt på barnerommet :-) Den er utrolig enkel å lage, og så dekorativ!

  DU TRENGER:

  En drivved pinne Sytråd Treperler Fjær Limpistol 


  1. Start med å knyt på så mange tråder du ønsker bortover pinnen. Pass på å ha litt lengde på trådene slik at du kan tilpasse dette senere.   2. Tre så på treperlene på alle trådene.  3. Knyt deretter fast fjæra i tråden og legg en liten dert med lim i toppen før du trer perlen på fjæra.   4. Gjør dette videre med alle trådene. Knyt i litt ulike høyder.   5. Knyt så fast en opphengstråd. Ferdig! 

  Håper du likte oppskriften og vil prøve deg på denne enkle "drømmefangeren" :-) 

  Biff på grønnsakseng

 • 28.04.2017 - 17:28
 • Håper dere har en fin fredag så langt! Forrige helg lagde jeg biff med deilig tilbehør til middag. Det er lite som slår en mør og god biff med deilig tilbehør ved siden av. Perfekt i helgen! Tilbehøret vi hadde ved siden av var stekte potetbåter og en deilig brokkoliblanding. 

  DETTE TRENGER DU TIL TO PERSONER:


  1/2 brokkoli 1 løk Ca. 10 små sjampinjong To biffstykker Ca. 5-6 poteter 1 ss olje  1.
  Begynn med å kutte opp potetene i båter. Bland sammen med krydder og 1 ss olje. Her brukte jeg bare grillkrydder, men blant gjerne sammen andre krydder. Stek i ovnen på 225 grader i ca. 30 minutter. 

  2. Mens potetbåtene steker finkutter du løk, sopp og brokkoli. Stek dette sammen med litt smør eller olje når det er igjen ca. 15 minutters steketid på potetene. Krydre godt med salt og pepper. Stek til det er gyllent. 

  3. Krydre så biffen med salt og pepper eller annet krydder og stek den på ønsket måte.   Jeg serverte med litt sjysaus ved siden av, og det smakte himmelsk! :-) 

  Håper det smaker! 

   

  hits