marenaab

Hverdagen, interiør, diy-tips og annet.

Tips til små bad

 • 27.04.2017 - 10:06
 • Hei og god morgen! I dag tenkte jeg å vise dere litt bilder av badet vårt. Det er ekstremt lite, men jammen har vi ikke fått plass til alt vi trenger der inne. Når vi flyttet inn i leiligheten hadde ikke badet noen oppbevaringsmuligheter annet enn et høyskap som stod der vaskemaskinen vår står i dag. Vi ønsket vaskemaskin her inne for å slippe å bruke fellesvaskeriet i kjelleren, så derfor fjernet vi høyskapet som stod her. Når skapet var fjernet stod vi igjen uten noen muligheter for oppbevaring. Speilet som hang på veggen var et helt enkelt flatt speil, så dette byttet vi ut med et speilskap for å unytte plassen best mulig. Vi hang også opp to hyller over vaskemaskinen for å utnytte veggplassen godt. På hyllene fikk vi god plass til alle håndklær, vaskemiddel og kurver som kan romme alt mulig.

  For å skape en lunere og hyggeligere stemning her inne så valgte vi mørke håndklær, rottingkurver, duftlys og en frisk grønn plante. Flisene på veggen er ganske kalde og sterile, samt at gulvet er lyseblått, så det var virkelig behov for å gjøre badet koseligere ved hjelp av litt interiør. 

  Et godt tips til dere med små bad er å henge opp hyller i flere høyder for å unytte plassen godt. For å slippe å ha boksene til vaskemiddel fremme så har jeg helt dette over i hvite oppbevaringsbokser. Kurvene rommer alt fra hårprodukter, hårverktøy, såper og alt mulig annet ræl, og er virkelig en nødvendighet for å i det hele tatt holde det litt ryddig her inne ;-) Har du håndklærne synlig slik som oss må de brettes penere enn om de skal ligge i et skap. Å brette håndklær er kanskje ikke det morsomste man gjør, men lag deg en rutine på hvordan du bretter de, så går det lekende lett og ser bra ut på hylla! :-) 

  Vi har hengt knagger på innsiden av døra som dusjhåndklærne kan henge på. På denne måten slipper du å bruke veggplass til håndklær. Mellom vasken og vaskemaksinen har vi også hengt to knagger. Den ene er til en skittentøyspose og den andre er til håndhånkle. Det å få plass til en skittentøyskurv inne på badet er gull verdt.   Badet er fra 2005, og som dere ser så er det ikke topp moderne, men vi har prøvd å gjøre det beste ut av det, og det synes jeg vi har klart. Jeg skulle gjerne vært foruten de blå flisene på gulvet men ;-) Vi er litt inne på tanken å pusse opp her inne, men vi får se hva vi gjør. Badet er det eneste vi ikke har pusset opp i leiligheten siden vi flyttet inn, så det burde jo strengt tatt fått seg en runde det også. Håper dere fikk noen gode tips til løsninger på små bad :-)

  Ha en fin torsdag! 
   

  3 kommentarer

  Victoria Larsen

  27.04.2017 kl.12:31

  Kjempe stilig! :)

  Lilli

  27.04.2017 kl.15:51

  Gode tips :)

  Stine

  29.04.2017 kl.17:50

  Hei! Kjempe fine løsninger! Hvor er de hvite oppbevaringsboksene fra? :)

  Skriv en ny kommentar

  hits